Verbod op blote bast... ook in de bieb??

vrijdag 29 mei 2009

23 dingskes en m'n gitaar...

Zo, inmiddels schijnt de zon volop en staat er nog een half uur op de klok, voordat ik weekend heb. Heerlijk een (blues)weekendje met vrienden! Straks naar huis, gitaar inpakken, m'n muziekkoffertje mee, wat fakkels en olie, niet te vergeten de rosébiertjes en natuurlijk de benodigde kampeerspulletjes...

Vanmiddag even vluchtig m'n 23 dingskes doorgekeken. Weer even naar Librarythings geweest om wat dingskes aan te passen. Een makkie toch? Nou, volgens mij lag ik gisteren echt al half te slapen, want het ziet er deze middag toch echt heel anders uit!
Even rondsnuffelen op de site, hersens kraken en ja hoor, was toch nog wakker gisteren. Ben alleen nu half aan het slapen, want ik keek niet goed genoeg...

Maar goed, het is stil nu in de bieb. Nog even de laatste dingskes doen, voor het weekend begint, wat schouderklopjes van Ine in ontvangst nemen (dank, dank) en rest mij nog op 'bericht publiceren' te klikken.

23 dingskes

23 dingskes, daar wilde ik vanmiddag al een start mee maken. Niet gelukt natuurlijk, weer veel te veel dingskes te doen. Vanavond weer productieleider 'gespeeld' bij theater Naat Piek in Uden, wat uitmondde in een ware rel! Tja, dan kan je niet meteen je bedje in, om 23 schaapjes te tellen. Wat drinken, een sigaretje roken, je Hyves checken, je My Space, even kwekken en MSN-en en alle mail doorspitten en dan... dan bedenk je je ineens dat je ook wel eens een start kan maken met 23 dingen.

Nou bij deze dus.

Mag ik nu naar bed?


(ehm... het is niet zoals vermeld 16.15 uur... toen was ik nl nog druk aan het werk... het is nu zo'n negen uur later...)

Folk Dranouter - het leukste festival van de Benelux ! !

Fototjuhs...

Loesje...